Skip to content

Om Nina

 

Nina Kaufmann, 19. Livsnjutare med passion för resor, rödvin, diskussion och skriverier. Och matlagning, såklart. Här får ni ta del av gröna recept, vykort från äventyr, mer eller mindre välformulerade tankebearbetningar och blandade betraktelser från min vardag som för tillfället utspelar sig i Lissabon.

Jag startade min första blogg 2009, startade en växtbaserad cateringverksamhet 2014 i min hemstad Falun. Är uppvuxen i Schweiz och i Sverige, men framför allt i Dalarna och på resande fot. Denna höst pluggar jag kreativt skrivande på distans och passar samtidigt på att njuta av en tillvaro där få saker är fasta och förutbestämda. Mitt hem är där min skrivbok är.

✍ I mitt arkiv hittar ni mängder av recept som är snälla mot planet, djur och hälsa – i dagsläget får nutidsinblickar, resebilder och lägesuppdateringar ta lite större plats. Välkomna att hänga med!


Följ mig gärna via Bloglovin‘ och ninakaufmanns (matbilder) samt ninasophiek (personligt) på Instagram.


Kommer du från ett företag som är intresserat av att samarbeta med min blogg? Kontakta mig gärna via ”kontakt” i menyraden eller skicka ett mail till kontakt@ninakaufmann.se.