Skip to content

Om Nina

Nina Kaufmann, 19. Livsnjutare med passion för resor, rödvin, diskussion och skriverier. Här får ni ta del av gröna recept, vykort från äventyr, mer eller mindre välformulerade tankebearbetningar och blandade betraktelser ur ett liv där mycket fortfarande är oskrivet och oupptäckt.

Jag började blogga som elvaåring 2009, startade en växtbaserad cateringverksamhet 2014. Är uppvuxen i Schweiz och i Sverige, men framför allt i hjärtat av Dalarna och på resande fot.

✍ I mitt arkiv hittar ni mängder av recept som är snälla mot planet, djur och hälsa – i dagsläget få ni fler nutidsinblickar i min tillvaro. Jag befinner mig för tillfället i en fas av framtidsplanering och glädjestunder. Välkommen att hänga med.


Är du nyfiken på min cateringverksamhet? Klicka in på www.alanina.se och läs mer. Du är också välkommen att följa ninakaufmanns Instagram och hålla koll via på Bloglovin‘.


Kommer du från ett företag som är intresserat av att samarbeta med min blogg? Kontakta mig gärna via ”kontakt” i menyraden eller skicka ett mail till kontakt@ninakaufmann.se.