De bästa salladsbladen

Posted on
 
Ni som följer min blogg och mina recept vet ju att jag älskar sallad. Sallad som lunch, sallad i mat, sallad på smörgås, sallad till frukostar, sallad i smoothies, sallad som snacks… Kort och gott äter det något jag alltid har hemma och stoppar i mig dagligen. Med självklart är det skillnad på sallad och sallad. I många av mina recept ingår det olika former av salladsblad och de jag använder är alltid Dole’s finbladiga sorter. De är alltid fräscha, goda och lagom spröda, samt färdigsköljda så de går enkelt att använda. Tar en sekund att plocka fram. Dessutom är utbudet stort och det finns olika sorter att välja mellan. Något jag alltid har en påse i kylskåpet och har i blanda annat mina gröna smoothies är babyspenat eller teenspenat. Teenspenaten är av lite grövre, större blad och fungerar bra i matlagning, men för övrigt fungerar de till smoothies lika bra som den sprödare babyspenaten. Mina lunchsallader gillar jag att variera med till exempel ruccola eller favoriten maché. Denna påse ovan, wasabi, är en ganska ny upptäckt som jag ska prova. 
 
 
Här är ett ihopplock av recept/mat-inlägg som innehåller Dole’s salladsblad:
 
 
  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.