The incredible face mask

Posted on
 
Här om dagen fick jag hem ett litet paket från MayBeauty med deras omtalade “The Incredible Face Mask”. Trots att jag inte har några vidare problem med min hy tycker jag det är superkul att prova produkter som denna, en ansiktmask som skiljer sig från andra och verkligen verkar ge fina resultat. Ansiktsmasken ska aktivt ta bort akne, motverka fet hy och ta bort döda hudceller efter endast en behandling. Hos mig kändes huden i ansiktet otroligt fräsch, fin och ren efter att jag använt masken. Över förväntningar! Jag kan helt ärligt ge denna ett superbra betyg och trots att jag inte har problem med akne kommer jag använda denna igen. Dessutom var masken enkel att använda. Den penslas på rengjord hy, torkar i ungefär en halvtimme och går sedan enkelt att dra av (gör lite ont dock, men vill man vara fin får man lida pin). Den drar då med sig döda hudceller och orenheter så tydligt att man kan se det! Hur bra?
 
 
 
Nu har jag dessutom ett toppen-erbjudande till alla mina läsare. Ni får nämligen 50% rabatt vid beställning av “The Incredible Face Mask” med koden kaufmann50. Det innebär att ni kan få hela 5 masker + pensler + guide för finare hy för 124.50:-. Inga kostnader tillkommer. HÄR är beställningssidan, där ni också kan läsa mer om masken.
 
Med maskerna får man som sagt med MayBeauty‘s hudguide med tips om vilka matvaror som kan bytas ut för bättre hy. Jag tror starkt på att det vi stoppar i oss och hur vi tar hand om vår hy har sin påverkan, så denna guide tror jag kan vara många till hjälp.
 
  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.