Peace & love & breakfast

Posted on
 
Godmorgon kära ni! Det är lördag, det är helg och igår kväll var vi återigen hela familjen hemma i huset. Jag gjorde middag, dukade upp ute i trädgården, köpte jordgubbar på torget och plockade prästkragar. Sen hade vi en liten reunion med mysig middag tillsammans, jag och min kära familj. Idag är det därmed lite mer rörelse hemma igen. Jag väcktes med kaffe på sängen av pappa vid nio. Jag öppnade alla fönster och låg kvar och läste det sista från Almedalsveckan i sängen medan jag åt frukt och drack mitt kaffe. Det var så länge sedan jag startade dagen med en stor cappuccino nu. När jag är ensam kaffedrickare hemma skippar jag det för det mesta. 
 
Dagens planer lyder en liten tripp till Borlänge för att gå på Peace & love (world forum). Främst för att se pappas programpunkt och ord såklart, men jag slår vad om att det också finns annat spännande. Vi får se om jag stannar kvar till Miss Li vid 23.20, som nog är ett av de mer kända namnen vid årets, givetvis kraftigt neddragna, upplaga. Men hur som helst, det blir roligt att se hur allt i år kommer ihop till slut. Igår morse när jag hjälpte till med förberedelserna var det fortfarande mycket kvar att göra innan portarna skulle slå upp vid ett. 
 
Ha en bra lördag allihopa! Njut av helg, sol och sommar. Det gäller att passa på innan regnet slår tillbaka.
 
 
Gårdagens härliga superstart på dagen. Morotskakegröt på hälften quinoaflingor, hälften havregryn, 1 finriven morot, kanel, vanilj och en sked stevia strö. Täckt med härlig nötsås gjord på jordnötssmör och mandelmjölk, plus hackat äpple och torkade gojibär. 
 
 
Till det: två perfekt kokta ägg! Ägg är det ultimata av det ultimataste för att förstärka en frukost. Så gott. 
 
  • Dela

0 kommentarer

  1. Annika says:

    Gott ♡

  2. Carro says:

    Hur får du äggen så perfekta? :P

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.