Tisdag den tjugonde maj

Posted on
 
Dagarna går så fort nu. Om två dagar är det vårbal. Om tre är det dags för vårens stora bjudning. Om fem dagar är det EU-val. Om en vecka är det Kristi himmelfärd och dags för sommarstugan. Och tänk, om bara dryga tre veckor så startar skolavslutningsveckan där jag säger hejdå till en klass jag haft vid min sida i tio år. Sen är det sommarlov. Det härliga, underbara sommarlovet – som jag längtat!
 
Det har varit en bra tisdag. Regskurar blandades med strålande sol, jeans och skjorta byttes till kjol och linne som byttes till träningstights och t-shirt. Nu är det kvällsol, fönstret står öppet på vid gavel och jag försöker desperat välja skor till balklänningen i sista stund parallelt med att plugga lite nu i slutspurten. Snart är det dags att avrunda dagen med att läsa en stund. Godnatt fina ni!
 
 
Dagens frukostskål. Quinoagröt kokad med carob och kanel. Toppad med bitar av nektarin, persika och aprikos, samt jordnötssås (jordnötssmör, mandelmjölk, agave) och lite knapriga pecan-nötter. Plus en kopp kaffe, och så ett ägg som kokade när korten knäpptes. 
 
  • Dela

0 kommentarer

  1. Veronica says:

    Gott :)

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.