Små, söta kakao-macaroons

Posted on
 
Jag köpte ett paket “dark cacao macaroons” när jag var i USA. Underbart goda små bitar! Jag läste sedan innehållsförteckningen och precis som anat var ingredienslistan inte så lång. Less is more, ni vet. Därmed var det också dessto enklare för mig att göra mina egna, med höftade ingrediensmängder, som blev minst lika bra som de köpta. Superenkla att göra, raw, veganska & härligt chokladiga. Mums!
 
 
Små, söta kakao-macaroons
ungefär 16 stycken
 
2 dl riven kokos
1 dl mandelmjöl
1/2 dl raw kakao
2 stora skedar kokosolja
2 msk agavesirap
 
Gör så här:

Mixa samman allt till en jämn massa. Forma till bollar, platta till och ställ in i kylskåpet en stund. 
 
 
Mmm… Ätes med fördel kylskåpskalla!
 
 
Jag använder mandelmjöl från Risenta, kokos från Biofood, kakao från Goforlife, agavesirap från Yaksa & kokosolja från Kung Markatta. 
 
  • Dela

0 kommentarer

  1. Anonym says:

    Men ååh vad gott! Mums! :)

    //hundredkitchenstories.blogg.se

Lämna ett svar till Anonym Avbryt svar

Din e-post kommer inte att publiceras.