Lindahls nya kvarg-smaker

Posted on

När nyheter dyker upp i affären är jag snabb med att prova. Nu senast – Lindahls nya kvargsmaker! Små, praktiska portionsförpackningar som är såväl proteinrika som sockerfria. Jag föredrar fortfarande den naturella, men att prova spännande smaker är alltid kul.

 
Vanilj. God, men inte så smakrik. Den blir lite tunn i smaken. Tillsammans med annat, till exempel frukt och nötsmör, smakar den desto bättre, men jag tror nog att det är lika enkelt att smaksätta med vanilj själv. Att smaksätta med honung eller agave ger garanterat mer smak.

Tranbär. Enligt mig den godaste av dessa tre! På “titeln” låter den minst övertygande, men eftersom fallet är att kvargerna har både låg fetthalt och inte innehåller socker så passar den fruktiga smaken bäst. Fräsch och väldigt god med syrlig passionsfrukt på toppen. 

Nötchoklad. Denna smak låter ju supergod, men på något sätt tycker jag inte riktigt smaken passar på just kvarg. Absolut godkänd, men inte det mest smakrika jag ätit. Däremot ska jag prova smaksätta själv – kvarg, nötsmör och kakao låter som en härlig kombination!

Har ni smakat? Vad tycker ni?

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.