Plockmat gånger tre

Posted on
I helgen har “provlagningsköket” varit igång – nästa helg ska jag nämligen vara ansvarig för plockmat vid en musikfest för 60 pers. På beställningen: indiska samosas och fräscha salladsbåtar. Smart plockmat med mycket smak! Nu är jag mentalt redo för nästa helg.

Indiska samosas med en smakrik curry-fyllning på ekologisk färskpotatis och gröna ärter.

Salladsbåtar med ekologisk hjärtsallad, fetaoströra, körsbärstomater, selleriblad & örtkryddor.

Salladsbåtar med kikärtshummus, spiraliserad zucchini, skalade hampafrön och tunt skivad röbeta. 

  • Dela

0 kommentarer

  1. ɑ n n i k ɑ says:

    Mums :D

  2. Stefan says:

    Tack, fick lite inspiration till helgen nu :)

  3. Liisa Lindstrom says:

    Åh, det ser FANTASTISKT gott ut! :)

  4. David says:

    Fy, vad gott!

  5. Gabriella says:

    Åh vad fint allt ser ut!! :)

  6. Matilda Berlin says:

    Åhh vad gott det ser ut! Kan man få recepten? :)

    1. Anonym says:

      Absolut, återkommer! :)

Lämna ett svar till Gabriella Avbryt svar

Din e-post kommer inte att publiceras.