Den sista lediga dagen

Posted on
 
Vad gör jag min sista sommarlovsdag? Jo, jag vaknar ganska tidigt och tar en dusch. Sedan äter jag en god frukost i solskenet, uträttar några ärenden på stan i flipflops och läser några sidor i min beteendevetarbok. Jag går och handlar, lagar lunch till sällskapet som dyker upp vid tolv, känner av gårdagens armträning när jag gör hemgjord pesto och cyklar till posten för att hämta ett paket innan jag beslutar mig för att rensa garderoben och städa mitt rum. Solen skiner, så sen smörjer in mig med solkräm och ligger i solen tills jag tröttnar, läser ytterligare några sidor i min inte allt för lättlästa bok, tar en kaffe på verandan och äter färsk frukt och byter boken mot senaste numret av Veckorevyn och en Buffé som just landat i brevlådan. Så. Nu har jag just tagit ut ett nybakt bröd ur ugnen parallellt med mail-checkandet och ska byta om till yogakläder innan jag det är dags att fixa middag till familjen. Så fullspäckad låter min sista dag, men i själva verket är jag så ostressad som man kan bli. Jag njuter av min sista lediga dag. Dagar som denna är min form av avslappning. 

 
Dagens grötskål. Havregrynsgröt med skivad banan, skivad mogen nektarin, bär från trädgården, jordnötssmör, kakaonibs & hampafrön.
 
 
Dagens gröna. Smoothie (2 glas) gjord på rejält med spenat, 1/2 banan, 2 dadlar, spirulinapulver, vetegräspulver och Alpro kokosdryck.
 
  • Dela

2 kommentarer

  1. Linnea says:

    Du tar så extremt vackra bilder. Vad fotar du med?

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.