Ångkokad torsk, sparris & fetaostcreme

Posted on
 
Jag har fått ögonen för det här med ångkokning igen! Hittils bara gällande grönsaker, men det funkar jättebra med annat också. Fisk till exempel. Genom ångkokning blir den saftig och god, utan stekyta eller mängder av olja. Enkel & supergod vardagsmat!
 
 
Så här såg min härliga lunchtallrik ut från här om dagen. Ångkokad torsk och spröd sparris, färsk bladspenat, skivad morot, ett ljuvligt stekt ägg, knapriga pumpakärnor och en god fetaostcreme gjord på smulad fetaost, yoghurt och örtkryddor. Underbart!
 
  • Dela

0 kommentarer

  1. Ann says:

    Mums! :)

  2. Jennifer says:

    Mums vad gott!

  3. Diman Dilir says:

    ser gott ut!

  4. JUNITJEJ says:

    Så gott det ser ut!

  5. Anonym says:

    mums

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.