The Healthy Box – februari

Posted on
 
Man skulle kunna räkna månaderna i Healthy Box-paket. Här om dagen kom nämligen månadens vardagsförgyllare med posten – favoritpaketet som alltid sätter ett stort leende på mina läppar. The Healthy Box februari-låda låg på köksbordet då veckan led mot sitt slut och jag var ivrig att öppna det för att se vad lådan hade att erbjuda denna månad. Återigen en hel drös härliga produkter; några gamla favoriter och några nya produkter jag mer än gärna ville testa. Jag säger det igen – THB’s koncept är verkligen klockrent!
 
 
Februari-boxen innehöll:

– Skalade hampafrön från Risenta
– Indian masala-grytbas från Go Green
– Flower Power-godis från Ekorrens Ekologiska
– Manukabär från Go For Life
– Protein Pro-bar från FCB
– Vitaminvatten från Vitamin Well
– Ekologiskt tvättmedel från EcoVer
 
 
Vitaminvattnet var i min favoritsmak, persika/mango, och är en trogen favorit som ofta finns med i väskan när jag åker tåg. Proteinbaren var dock ny för mig! Jag provade den direkt och den föll mig verkligen i smaken. Hög proteinhalt, mjuk & god.
 
 
Skalade hampafrön är en stammis i mitt skafferi, dock från annat märke. Risentas förpackning är väldigt praktisk! Även manukabären har jag provat, men de lyxiga bären har en tendens att ta slut snabbt. Underbart goda – en lyxigare version av torkade aprikoser! Ekorrens ekologiska godis, grytbasen från Go Green & eko-tvättmedlet blir spännande att prova.
 
 
Belöna dig själv med en present från dig själv, till dig själv. Det är du värd! Läs mer om The Healthy Box på deras hemsida.
 
  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.