NOA relaxation – blåbär & björksav

Posted on

Detta stilfulla paket landade i min brevlåda här om dagen; Tre fina flaskor av NOA Relaxations nya smak – blåbär & björksav! 

NOA relaxation är en dryck baserad på 1000-åriga traditioner och den senaste forskningen. Drycken känns lyxig samtidigt som den har uppfriskande smak och ska samtidigt, tack vare de naturliga örterna som finns på ingredienslistan, bidra till mindre stress och ökat fokus! Drycken innehåller citronmeliss, som fungerar lugnande, samt grönt te-extrakt (lika mycket L-theanin som i 5 koppar grönt te!), som förbättrar koncentrationen. Bland ingredienserna finns varken socker, koffein eller konstiga tillsatser. Med andra ord – en toppendryck! 

Jag har tidigare provat smaken rabarber & fläder, men fick nu som sagt prova den nya kombon blåbär & björksav som lanserades nyligen. En god, nordisk, lagom stark och uppfriskande smak som jag personligen gillar mer än orginalsmaken. Tummen upp från mig!

 
Ett perfekt alkoholfritt alternativ till middagen, som uppiggare i vardagen eller som svalkande dryck efter träningen. NOA’s drycker har bland annat presenterats som en motreaktion till ohälsosamma energidrycker! Återförsäljare för drycken hittar du här (rek. pris 35 kr).
 
 • Dela

0 kommentarer

 1. NOA says:

  Hej Nina!

  Vilket fint inlägg, det märks verkligen att du hat förstått hela grejen med NOA.

  Det känns som om du är intresserad av helhetshälsa i både kropp, själ och sinnen och inte bara är intresserad av yta. Har vi uppfattat det rätt? Detta är något av vad vi står för, att stressa ned och göra det man själv tycker är viktigt och meningsfullt, oavsett vad andra tycker!

  Därför kanske det skulle kunna vara spännande med ett samarbete mellan oss? Hör gärna av dig till oss på stina.lonnkvist@noapotions.se!

  Ps. Forskning har visat att det aktiva ämnet i NOA (l-theanine) gör att människor blir mer effektiva genom att bli lugnare. Fantastiskt va?

  Kram från NOA!

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.