The Healthy Box – januari

Posted on
 
När en “The Healthy Box” ligger på köksbordet en vardagseftermiddag, då blir vilken dag som helst en fantastisk dag! I sann vardagsförgyllningsanda öppnade jag januariboxen här om dagen och fann ett rejält gäng med nya, härliga godsaker att prova. 
 
 
I januari-boxen av The Healthy Box finner ni:
 
Smiling cashews snackmix med cashew, kokos & ingefära
– Ginger chews med mangosmak från Renée Voltaire
– Choklad med kokos från Green Dreams
– Active greens-bar från Organic Food Bar
– Lakritsstång från Renée Voltaire
– T.E.M.P.-sportdryck med lime & citron
– Taniko smarta fitness-hårsnoddar
 
 
Ingefärskolorna har redan provsmakats, kan jag säga. Superdupergoda! Har länge velat prova dessa och de var minst sagt upp till förväntningar, för en ingefärsälskare som mig. Veganska, glutenfria, sega och oemotståndliga! Jag är nyfiken på om även lakritsstången kan fall mig i smaken, trots att lakrits normalt inte är min största passion. Renée’s grejer brukar aldrig göra mig besviken!
 
 
Hårsnoddarna från Taniko ska hålla håret på plats under långa dagar och hårda träningpass – spännande att prova, då jag alltid får sätta upp håret på nytt när jag tränar. Sportdrycken är fri från socker och konstigheter. Active greens-baren är redan placerad i min handväska, för energi på språng. Till samma ändamål lär cashew-mixen passa. Chokladen ser jag fram emot att provsmaka till en kaffe en kylig dag. Godsaksförrådet har med andra ord fyllts på med massor av spännande härligheter med månadens healthy-box!
 
 
Jag har tidigare skrivit om detta fantastiska koncept – en prenumerationstjänst där du varje månad får hem ett paket liknande detta! Perfekt för hälsonördar som jag, men lika passande för vem som helst annars, som vill förgylla sin vardag med en present till sig själv. Läs mer om prenumerationstjänsten på The Healthy Box hemsida. Jag har tidigare lagt upp oktober-boxen här och december-boxen här
 
 • Dela

0 kommentarer

 1. Mirjam says:

  Ser jättegott ut! Har funderat på om jag ska börja prenumerera på detta, men är lite osäker på om produkterna är värda så mycket som det kostar… Men annars ett riktigt bra koncept, verkligen en bra idé! :)

 2. Evelina says:

  Hej! När presenteras vinnarna av julkalendern?😊

  1. Anonym says:

   Samtliga vinnare kontaktades omedelbart efter tävlingsslut (i början av året) via mail. Ingen lista av vinnare publiceras på bloggen! :) Kram!

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.