Rawfood-caféet vid Tomnäs Lada

Posted on
 
I lördags var det dags! Som jag tjatat om de senaste dagarna så höll jag som sagt i ett rawfood-café på en musikfest ute på landet. Det blev ytterst lyckat, var ytterst roligt och gav mig precis som förra året mängder av pepp och motivation. Så här såg det ut:

 
Jag kunde äntligen passa på att lansera nya hemsidan som en kickstart på catering-firman! Ni som är intresserade kan alltså nu klicka in på www.alanina.seJag levererar till fester, evenemang, företag och andra tillställningar – alltid naturlig och bra mat. Wieeeee, så kul!

 
Mango-kokos-tårta med citronmeliss! Denna var väldigt populär och sålde slut först av allt.
 
 
Denna gröna skönhet blev tvåa. Key lime pie med avokado och kokos!
 
 
Och så pecan-paj! Väldigt mumsig med nötig botten och krämig fyllning – denna fick jag många komplimanger för.
 
 
Blåbärsbakelse med mandel och kardemumma. Ordentligt blå & ordentligt god!
 
 
Mer choklad åt folket! Denna chokladtryffeltårta med paranötter hade två chokladiga lager av fyllig smak.
 
 
Goda bollar fanns givetvis också på plats! Jordnöt & kokos. 
 
 
Aprikos och hasselnöt. 
 
 
Klassisk choklad & kokos.
 
 
Och så carob & goji.
 
 
Rakt fram på denna bild ser ni sist men inte minst hasselnötsgrottor med hallon/chia-fyllning! Mums!
 
 
Allt sålde slut – jag hann inte ens smaka själv! Absolut ett koncept att köra mer på. Rawfood är både i tiden och samtidigt tidlöst med tanke på hur gott det är. Att man kan nå så många dimensioner på lite nötter och frukt är bra härligt!
 
  • Dela

0 kommentarer

  1. Linda Assarsson says:

    Vilka ljuvliga bakverk :)

    Lycka till framöver!

  2. Minna says:

    Kanske kommer boka dig till min student skiva nästa år, haha! Iallafall så ser det helt otroligt gott ut! WOW!

  3. Frida says:

    Det ser ljuvligt gott ut! :D Vad roligt för dig att det går bra med rawfood! :D

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.