Lugn måndag och intensiv vecka

Posted on

Godmorgon måndag! Tiden gick snabbt och plötsligt var såväl Valborg som långhelg över. Det har dock varit ett par riktigt lyckade dagar. Jag har både hunnit med mycket praktiskt och haft tid att träffa fina vänner. En perfekt helg med andra ord… Men nu är det som sagt dags att ta tag i en ny vecka. Det lär bli en intensiv sådan! Nästa måndag bär det nämligen redan av mot Tunisien, början på några veckor med högt tempo. Innan dess ska mycket fixas; det ska pluggas klart, det ska packas klart och däremellan bär det av till Uppsala för att fira min mosters disputation. Men kul är det. Och kul blir det. Nu ska jag ta ett djupt andetag och göra mig beredd för veckan.

En bra morgon är en förutsättning för en bra dag. Denna måndagsmorgon var helt i min smak! Gick upp tidigt, sprang ett varv runt sjön, gjorde yoga på verandan, tog en lång dusch, lät kaffet koka upp långsamt och åt frukost i morgonrock. 

Frukost från här om dagen… Bananpannkakor med äpple, blåbär, kokosmjölk, pecannötter, rostad kokos & jordnötssmör. Juice + kaffe.

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.