Bananpannkakor på 20 sätt

Posted on
Den berömda bananpannkakan måste vara något av det enklaste, godaste som finns. 2 ägg + 1 banan och vips så har du en perfekt frukostbas eller ett gott mellanmål. Men bara för att grunden är enkel betyder det inte att det inte finns variationsmöjligheter! Jag äter bananpannkakor väldigt ofta, men alltid med nya smaksättningar, toppings och tillbehör. Här har ni 20 favoritpannkakor ur arkivet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppas dessa serveringsförslag givit er lite ny frukostinspiration. Gillar ni bananpannkakor? Hur serverar ni dem helst? 
 
 • Dela

0 kommentarer

 1. a n n i k a says:

  Mums :D

 2. Skogsraah ☾ says:

  Så gott!!

 3. Anna Sofia says:

  Hur många plättar blir det på 2 ägg & 1 banan? Skulle verkligen vilja fixa till detta i helgen men vi är två stycken :) Ser ju supersmarrigt ut:D

  1. Anonym says:

   För mig brukar det bli 5-6 stycken små plättar, men gör jag till två brukar jag köra på 2 bananer plus 3-4 ägg! :) Kram!

 4. Annster says:

  Så gott :)

 5. Girltyping says:

  Ser JÄTTEgott ut <3

 6. Isabelle says:

  Åh, ser supergott ut!

 7. Ellen says:

  Ser. Så. Gott. Ut. :D SKulle kunna äta alltihopa så himla goooott!! :D Denna sidan bokmärks (så många bokmärken jag har med recept från din blogg alltså! Din blogg måste vara den mest inspirerande som finns! <3) Ha en underbar helg!

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.