Stockholmtrip och superfoodglass

Posted on
 
Efter vad som känns som ett år i dvala börjar jag äntligen gå tillbaka till mitt normala skick. Igår premiärade jag på gymmet efter dagar (veckor?) präglade av förkylning – så skönt! Dagen innan var jag dessutom i Stockholm på en fantastiskt roligt och inspirerande FN-dag inklusive besök på nya, fantastiska butiken Paradiset och x-antal fotsteg runt på Söder. Den lilla utflykten kombinerades även med ett besök hos käraste syster dagen innan. Jag hängde med på en universitetslektion och därefter passade vi på att ha en riktigt mysig systerkväll tillsammans. Sammanfattningsvis en riktigt bra, variationsrik start på denna vecka. Nu är det torsdag förmiddag och jag har just njutit av en härlig sovmorgon. Nu ska jag boka flygbiljetter, bocka av mailen, se över plugget och ta ett varmt bad. Ha det så bra!
 
Superfoodglass
1 portion
 
1-2 bananer, skivade och frysta
en skvätt osötad mandelmjölk
2 msk Superfruit-protein
1/2 msk baobab-pulver
1/2 msk tulsi-pulver
1-2 tsk korngräs-pulver
bipollen & pecannötter
 
Gör så här:
 
Mixa de frysta bananslantarna med mandelmjölken till en krämig glass. Blanda ner det vegetabiliska proteinpulvret och dela sedan upp glassen i två skålar. Blanda ner baobab i den ena och tulsi samt korngräs i den andra. Servera med bipollen och hela pecannötter! Njut!

 
Mina härliga superfoods kommer från Go for life! Tulsi kallas även helig basilika och är rik på A- och C-vitamin. Baobab smakar syrligt och innehåller mängder av C-vitamin samt viktiga mineraler. Korngräs är en näringsrik grönhet som bland annat innehåller hög andel protein. Bipollen är en storfavorit vad gäller smak och är samtidigt något av det mest kompletta, näringsrika du kan äta. Super!
 
  • Dela

0 kommentarer

  1. Girltyping says:

    Det där ser faktiskt väldigt gott ut <33

  2. Rad Girl says:

    Det här ser helt fantastiskt ut!! Det här är något man måste testa, har du fler recept på detta?

  3. Marja – Baka Sockerfritt says:

    Vilka spännande ingredienser! Låter som en riktig toppenglass!!

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.