Äntligen lördag

Posted on

Härliga lördag! Jag lägger nio intensiva dagar bakom mig där jag tagit hand om två franska utbytesstudenter. De har innehållit många roliga stunder, men också tagit rejält på krafterna. Det känns som en stor lättnad att nu bara ha mig själv att ta hand om… Hinna träna när jag vill, kunna plugga när jag måste, ligga på soffan en stund och bara andas då och då… Jag tror starkt på att människan är i behov av ensamtid ibland. Det är i alla fall jag. 

DSC_0120Efter att jag lämnat fransyskorna vid tågstationen tidigt imorse promenerade jag genom en folktom stad i gryningen, svängde förbi affären och gjorde sedan en härlig lördagsfrukost innan jag väckte familjen. Perfekt start på dagen! Jag planerar att fortsätta dagen i samma lugna mönster.

DSC_0113Eftermiddagsfika från igår. Matcha-latte med havremjölk, raw chokladbollar (recept kommer), naturella mandlar och senaste Elle mat & vin!

DSC_0140…denna tidning är för övrigt en ny favorit! Så mycket härligt, inspirerande innehåll! Elle mat & vin är verkligen att rekommendera alla mat-fantaster.

DSC_0126

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.