Catering-helg

Posted on

Förra helgen var fylld till bredden med grön mat. Det var nämligen dags för yinyogalärar-utbildning på Yogahuset, där jag försåg kursdeltagarna med lunch och fika. Låt oss kika lite närmare på vad jag serverade under helgen…

På fredagskvällen var det föredrag om yinyogans grunder – i pausen fanns det möjlighet att smaska på en bit raw key lime pie med kokos eller dricka en blåbärssmoothie med chiafrön.

Limepajen är en av mina klassiker, som alltid brukar uppskattas! Här serverade jag den med kokosflingor, sötsyrlig citronmelissirap och färska jordgubbar.

Så här så menyn för lördagen ut. Kursdeltagarna hade haft möjlighet att föreställa lunchpaket!

Surdegsfröknäcke med kikärtshummus.

Råa citrusbollar med apelsinskal och kokos.

Spiraliserad zucchinisallad med granatäpple, myntapesto och rostade mandlar.

Sötpotatissoppa med kokosmjölk och chili…

…med toppings: Kryddigt rostade nötter, tofutopping och chiliflingor.

Söndagsmenyn hade en liknande uppbyggnad, men nya smaker förstås…

Nybakt bovetbröd med grönärthummus.

Rå valnötsbrownies med chokladfrosting.

Morotssallad med apelsindressing, koriander och rostade cashewnötter.

Blomkålssoppa med mandel…

…och toppings: Rostade kikärtor, färska örter och mandelspån.

En lyckad helg med positiva reaktioner! Vill du läsa mer om min cateringverksamhet, klicka gärna in på ALANINA.SEIntresserad av grön catering i Dala-trakten? Maila info@alanina.se.

Namaste!

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.