Dan före dopparedan

Posted on

Den tjugotredje december. Det är en dag som alltid innebär mycket förberedelser, men också en härlig känsla av förväntan. Känslan är kanske inte densamma som den man hade i magen när man var liten, men julen ger en alldeles speciell känsla ändå… Jag vaknade idag vid niotiden och åt en mysig grötfrukost med solen inlysandes genom fönstret, för att sedan stanna kvar i köket och julpyssla med morgondagens godsaker! Hemgjord, agavesötad marsipan i fyra olika versioner blev resultatet… Valnötspraliner, nougatfyllda kakaobollar, superfoodkakor och (såklart) små grisar:

DSC_0104Vid klockan tolv gick jag och mamma på ett grymt träningspass jag inte provat förr; Grit Plyo. Otroligt jobbigt men ofantligt roligt! Passet innehåller massor av hopp och man blir verkligen rejält svettig, trots att det bara är 30 minuter långt. Jag kände mig helt träningsfrälst när passet var över… Vi åt lunch på gymmet och tog sedan en sista sväng på stan där köerna var evigt långa och människor trängdes i alla butiker. Nu är de sista klapparna fixade och jag sitter för tillfället och knåpar på en julhandlingslista. I år är jullunchen helt vegansk! Innan kvällen planerar jag att rulla hasselnötsfalaflar och förkoka en stor kålrot att griljera i morgon. Sedan blir det snart dags för det bästa på hela dagen; klä granen. 

Vad fixar ni med idag? Julhandling, matlagning eller något helt annat? Kanske är ni redan klara med allt och kan bara slappna av?

DSC_0008Dagens julsmakande frukost bestod av tranbärsgröt (havregryn, vatten, salt, tranbär, russin, dadlar, chiafrön, hampafrön) toppad med skivad banan och godaste pepparkakssåsen (jordnötssmör, växtmjölk, agavesirap, pepparkakskryddor). En sannerligen bra start på en decembermorgon. Mums!

DSC_0110Everyday stories julkalender

I dagens lucka kan du vinna ett par Yael tights och en Lacti top från Shape Me Up i storlek M.

För att vara med och tävla så vill vi att du gillar Everyday stories på Facebook och  svarar på frågan:

  • Hur ser dina drömtights ut?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar om dagens lucka! Sista dagen att tävla är 24 december.

julkalender-4

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.