De bästa semlorna

Posted on

Det är semmeltider! I konditorierna och caféerna trängs tio olika varianter med varandra; i vart och vartannat kök doftar det bullar och mandelmassa. Som vegan eller allergiker av något slag finns det allt oftare alternativ att välja på, men tyvärr är special-semlorna inte sällan ganska torra och smaklösa i jämförelse med orginalvarianten…

Det är dock inte dessa ↑, kan jag lova er.

Dessa är saftiga, smakrika och riktigt “semliga”…

…dessutom helt växtbaserade, glutenfria och naturliga.

Förra året såldes mina semlor på ett café i stan och sålde som smör! Riktigt kul! I år gör jag inga leveranser, men är du sugen på att prova baka själv så är du varmt välkommen:

Receptet på mina bästa semlor hittar du här. Enkla att lyckas med och med ingredienser som går att variera. En semla som funkar både som frukost och fika – små men fyllda med smak och härlig energi. Har du provat receptet? Lämna gärna en kommentar!

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.