De senaste dagarna

Posted on

Det har varit lite dött här den senaste veckan. Inte helt obefogat, dock. Ärligt talat har varken min hälsa eller mitt humör varit på topp. I slutet på förra veckan var jag så stressad att det bara brast. Fredag kväll fick jag för mig att jag skulle vara produktiv och få struktur på terminens sista veckor, men det slutade istället med att min hjärna blev helt blockerad. Lördag morgon mådde jag uselt. Jag satt i princip och stirrade in i en vägg och grät. Framåt kvällen kom dock fina Julia över och räddade mig från att gräva ner mig i en djup grop. Vi gjorde god middag och drack vin och pratade tills klockan blev natt och vi somnade bredvid varandra. Så, så välbehövligt för min förvirrade själ. Jag var ofantligt tacksam för henne den där kvällen.

DSC_0028Stressen har nu lagt sig lite. Ironiskt nog har jag blivit fysiskt sjuk istället, haha! Det är så klassikt för mig att bli sjuk så fort jag kan andas ut lite igen. Men det är som det är. Denna fredag har för mig inte inneburit mycket mer än att då och då resa mig från soffan för att gå till köket och koka mer te. Bästa vännerna kom över en stund på eftermiddagen och vi låg invirade i filtar och drack kaffe och pratade ikapp. Nu ska jag försöka vila upp mig så gott det går så att jag förhoppningsvis kan delta på morgondagens roliga träningsinstruktörsutbildning. Jag önskar er en fantastisk (och frisk) fredag!

DSC_0024Julia hade med sig denna rosa flaska i lördags. Började typ gråta av glädje.

DSC_0042Kolla vad gott vi åt! Sötpotatis, halloumi, avokado, sallad, granatäpple, hummus och pistaschnötter.

DSC_0012Håller ni också på att tappa greppet av stress nu innan sommaren? Jag rekommenderar er starkt att lägga alla måsten på hyllan för en kväll, bjuda hem en person ni tycker om, blåsa lite såpbubblor i trädgården och äta en fett god middag. Finns inget bättre botemedel. Ta hand om er!

DSC_0027

  • Dela

1 kommentarer

  1. Hannah says:

    Det är läskigt vad som kan hända med kroppen när man vill för mycket! Hoppas det blir bättre snart! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.