Den bästa chokladen någonsin

Posted on

Jag må tycka om det mesta i chokladväg, men efter att jag har smakat råchoklad så förstår jag att det är sådan skillnad på choklad och choklad. Det är som dyrt och billigt vin – smaken på chokladen skiljer sig minst lika mycket. Visst är råchoklad tusen gånger dyrare än vanlig, men den är också tusen gånger godare. Och dessutom hälsosammare. Råchoklad görs nämligen på kakaobönor som varken upphettats eller bearbetas – de torkas istället. All den fina näringen i kakaobönorna bevaras på så sätt och det är då vi kan tillgodose chokladens alla hälsobringande egenskaper! Vad mer önskar man?

DSC_0021Min absoluta favoritchoklad! Dessa chokladkakor kommer från Rawchokladfabriken och finns i tre ljuvliga smaker; original, maca/guarana och mullbär/vanilj – alla lika goda! Förrutom råa chokladbönor så innehåller de bland annat kokospalmsocker, himalayasalt och kokosolja. Rena, fina, naturliga ingredienser som dessutom är ekologiska. Smaken är således oslagbar… Ni måste bara prova – det är så här riktig choklad smakar! Blir ni sugna så råder jag er att hålla utkik i årets julkalender (inlägg nedan) här i bloggen. Kanske kommer ni att få se mer av dessa ljuvligheter, vem vet?

DSC_0012

  • Dela

1 kommentarer

  1. silly me says:

    Den måste jag testa. Tack för tipset! :)

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.