Den första november

Posted on

November välkomnas med snöslask och ledighet. Efter en mysig helg i Stockholm sov jag imorse ut (det vill säga till kvart över åtta) och åt en mysig frukost med tända ljus, ny müsli och alla fyra dagstidningar i lugn och ro. Medan vädret idag var det ruggigaste på mycket länge så passade jag på att plugga, tvätta, syssla och umgås med familjen större delen av dagen. Framåt eftermiddagen tog jag mig dock motvilligt ut i regnrusket, för att vid tre möta upp vänner för fika och vid fem hålla mitt Yinyoga-pass på gymmet. En fin tisdag, trots det minst sagt gråa vädret. Det känns ändå okej att november är här nu. Jag laddar upp mina mentala batterier med sockor, varma bad, vinkvällar och mysiga morgnar. Då funkar det.

dsc_0010Dagens frukost förgylldes av en helt ny granola från MyMuesli, vars härliga blandningar alltid är stjärnor i mitt skafferi. Smaken som gömmer sig inom denna fenomenalt fina förpackning är något så otippat som te-klassikern Earl Grey! Finessen med granolan är att den är rostad med det svarta téet, för att fånga upp smaken. Basen är sedan blandad med härligheter så som frystorkade svarta vinbär, tranbär, cashewnötter, chiafrön och ätbara blommor. Lyx! Det är inte alltid en har få blåklint, ringblommor och rosenblad på frukostfatet.

dsc_0062Dagens frukost: Earl grey-müsli tillsammans med naturell sojayoghurt, granatäppelkänor, bananslantar, hallonchiasylt och jordnötssmör. En ljuvligt god start på en ruggig tisdag.

dsc_0017Mer om müslin finner du på MyMueslis hemsida! Den är helt ekologisk och fri från raffinerat socker och mjölkprodukter. En annan favorit från sidan är deras Paleo coconut crunchy som är en müsli utan gryn, men däremot fylld med knaprig kokos och frystorkade bär. Så gott!

dsc_0027
Inlägget innehåller sponsrade produkter, men ord och åsikter är helt och hållet mina.

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.