En förträfflig helg

Posted on

Det är söndag. Ute glittrar snön i solskenet och min plan är att om en stund bege mig ut på en redig vinterpromenad runt sjöarna för att ge dagen en ordentlig start. Idag har jag hittills inte gjort mycket mer än att sova ut och äta en lugn frukost… Precis som söndagar ska vara!  Helgen har för övrigt varit riktigt bra och jag känner verkligen att jag har energin tillbaka! I fredags spenderades eftermiddagen med en fin vän på ett förträffligt fik jag inte upptäckt förut, följt av ett tufft (och roligt) Grit-pass på gymmet och lugn myskväll hemma. Ett bra avslut på terminens första pluggvecka.

Igår stod ett kul catering-uppdrag på schemat; raw-tapas till en födelsedagsbjudning! Större delen av dagen ägnades till förberedelserna av maten, bortsett från en promenad till stan och myslunch på det nya fiket. När catering-maten levererats stack jag och mamma till ett lördagstomt gym och tränade en stund innan vi begav oss hemåt, lagade en riktigt god middag och öppnade en flaska vin. En helg helt i min smak! Nu ska jag fånga resten.

DSC_0107Lördagsfrukost. Fruktskål med granola och varm kokosdryck, en smakrik avokado-toast och en kopp värmande guldmjölkMmm…

DSC_0065Bästa avokado-mackan! Rostat proteinbröd med mogen avokado, stekt ägg, tomat, färska örter, sesamfrön, örtsalt och linfröolja.

DSC_0071En frukostskål med banan, äpple, Renée Voltaire-granola, gojibär, en sked krämigt cashewsmör och varm kokosdryck.

DSC_0102

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.