Studentvecka = cateringuppdrag. I år var projektet en grön studentbuffé som jag spånat på långt i förväg. Förra veckan bestod därför kanske inte helt oväntat av många timmar i köket…. Hur mycket jag än tycker om det är det helt klart lite mer krävande att laga mat till 30 personer, än att lägga upp 4 rätter direkt på tallrikar. När allt stod färdigt för leverans och jag sprang iväg på egna mottagningar kändes det utan tvekan som om något lättade från axlarna. Men ett riktigt roligt uppdrag var det helt klart, speciellt när även responsen blev positiv! Här är en sneak-peak på vad som dukades upp…
Italiensk potatissallad med färskpotatis, bönor, rödlök, ruccola, kapris, rosmarin och senapsdressing.
Sötpotatisfalafel och rödbetsfalafel rullades i sesamfrön och serverades med citrondipp.
Spiraliserad zucchinisallad med broccoli- & cashew-pesto, morot, rädisa, färsk basilika, gojibär, blandade frön, ruccola och citron.
Så här såg toppingen ut till de två varianterna av gazpacho; en fräsch tomatgazpacho respektive en krämig avokadogazpacho.
Utöver detta kunde ni på buffébordet hitta…
– Rispappersrullar med tamaridipp
– Brushetta med grönärthummus
– Brushetta med soltorkad tomat-pesto
– Hummus, bönröra, kronärtkocksröra
– Caprese på pinne med färsk basilika
– Dinkelfoccacia & glutenfritt fröknäcke
– Rawfoodbollar med citron & kokos
– Vegansk snickerskaka med kakaonibs
Intresserade av grön, god & hälsosam catering i Dala-trakterna? Kika in på A la Nina eller kontakta mig via bloggen.
0 kommentarer