Femton från veckan

Posted on

Hej vänner! Det är måndag och jag ska snart trampa iväg till veckans första seminarium, men först: femton bilder från veckan som varit…

Veckan inleddes i denna vackra stad: Basel. Finns få platser jag känner mig lika hemma på som där.

Det var karnevaldagar. Längs gatorna tågade människor i ambitiösa utstyrslar, med trummor och flöjter och konfetti som regnade över kullerstenen och bildade drivor av färg på torgen.

Jag var på arbetsintervju, drack kaffe på mysiga fik, skrev dagbok för första gången på en hel evighet, kände att jag kom till ro på ett sätt jag inte gjort sedan studiestarten.

Framför allt så spenderade jag ju dock förstås också tid med dessa två! Syster och farmor. Två personer mitt hjärta slår så orimligt mycket för. Här skålade vi för systers nya jobb!

Sen blev det torsdag och vi åkte hem igen.

Till ett vinterkallt, snötäckt Uppsala – till vardag och studier.

Så värst mycket vardag hann det dock inte bli, för efter fredagsseminariet hämtade jag bästis på tågstationen, som kom för att spendera en omåttligt mysig helg med mig!

Vi sov ut och åt goda frukostar…

…gick vinterpromenader…

…drack vin, åt god mat och kollade på melodifestivalens fjärde deltävling.

När vi promenerade bland hagarna i Håga invirade i varma kläder på söndagsförmiddagen glittrade snön som tusentals små kristaller när den föll från himlen. När eftermiddagen kom klev Julia på tåget igen.

En väldigt fin vecka avslutades med en ordentligt pluggkväll. Välbehövt! Nu är jag redo inför en ny, snöig vecka – förmodligen mer vardaglig än den föregående, men fin på sitt vis. Hoppas ni får en bra måndag ♡

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.