Fredag och dröm-müsli

Posted on

Februarifredag. Det har varit en ganska späckad väcka med mycket på agendan och en berg-och-dal-bana i känslor. När jag dock nu sitter på knä på vardagsrumsmattan och ljusen är tända och tulpanerna på pianot slagit ut så mår jag ganska bra. Jag känner mig lite svävande, som om jag inte riktigt hade koll på läget, men jag kan knappast påstå att jag skulle må dåligt. Bara lite annorlunda. Imorgon kliver jag upp tidigt och tar tåget till syster. Vi ska kramas i några timmar och sedan ska kika förbi hos mormor. En bra helg. En läglig helg. Jag hoppas att eran blir fin!

En paket fyllt med dröm-müsli landade på köksbordet här om dagen! Nu är skafferiet välfyllt igen. Jag kan ofta tycka att vanlig havregryns-müsli känns lite tråkigt, men dessa MyMuesli-favoriter har sannerligen förgyllt många tidiga morgnar, trötta eftermiddagar & lugna helger.

Är du sugen på att prova dessa härliga vardagsförgyllare? I samarbete med MyMuesli gäller nu ett superbra erbjudande till alla mina läsare; när ni beställer för minst 100 kr får ni 6 stycken (!) müsli-smakprovspaket gratis med på köpet! Hur härligt och gott? Erbjudandet hittar ni här ♥

Mina favoriter från MyMuesli:

– Paleo Coconut Crunch: en supergod, knaprig och söt kokosbaserad müsli som är smakar ljuvligt med len sojayoghurt och färska bär (ni hittar den här)

– Blueberry Vanilla Granola: min favorit bland de mer klassiska granolorna, underbar vaniljtouch och härliga hela frystorkade blåbär (ni hittar den här)

– Paleo Apple Crunchy: en för mig ny sort som är baserade på torkade äppelbitar och är sjukt god tillsammans med pannkakor eller på gröt (ni hittar den här)

– 40% protein: växtbaserad proteinrik müsli som passar perfekt för att göra en smoothiebowl mer mättande eller att äta med havreghurt plain (ni hittar den här)


Inlägget innehåller sponsrade produkter, men ord och åsikter är mina.


 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.