Fredag och vårkänslor

Posted on

Det är vår i luften. På riktigt!  Idag var jag ute och sprang för första gången sedan jag skadade foten. Att jag kunde ta mig fram utan hinder var en ofantligt härlig känsla…. Jag hade kunnat springa vidare i all evighet. Jag hamnade i något slags läge där mina ben bara sprang och sprang utan att jag behövde rikta någon viljestyrka till mina fotsteg. En härlig känsla, minst sagt. Resten av dagen har mer eller mindre ägnats åt förberedelserna inför morgondagens cateringuppdrag; lunch vid en yoga-workshop. Jag har bakat 4 plåtar fröknäcke, 25 rödbetsbullar, ett jättelikt dinkelbröd och okänt antal rawfoodbollar. Redo är även 3 veganska röror, olika sorters sopp-toppings och diverse tillbehör. Puh. Nu tar jag kväll! Det är ju fredag, trots allt!

DSC_0010Jag älskar att ha gula blommor på frukostbordet. I kombination med att det börjar bli ljust om morgnarna ger det den ultimata vårkänslan.

DSC_0008Ljuvlig frukostskål! Grekisk yoghurt, skivad banan, blåbär, jordnötssmör, gojibär, kanarisk palmsirap och zucchini/kakao-granola från Herbalstore.

DSC_0002

  • Dela

1 kommentarer

  1. Neamdring says:

    Den granolan ser ju gudomlig ut!

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.