Gråa, härliga november!

Posted on

Måndag den 16 november. Utanför fönstret är det mörkt och regnigt men med bra musik, tjocka sockor och tända ljus tål jag det gråa novembervädret ganska bra ändå. Dessutom känner jag mig ganska tillfreds denna måndagskväll! Jag är nyss tillbakakommen från en mysig fika med en fin och saknad vän på stan. Därförinnan tog jag och mamma en härlig springtur. Det var oändligt grått ute och regndropparna piskade mot ansiktet, men vi sprang och pratade, hade det mysigt och blev svettiga på köpet. Underbart! I skrivande stund sitter jag och planerar helgens England-trip. Otroligt roligt och mysigt ska det bli! Små avbrott från vardagen gör så gott ibland… Nu ska jag snart börja rulla kvällens middagsfalaflar. Ha en bra kväll, kära ni!

DSC_0147En härlig fika från här om dagen. En mörkgrön smoothie + en skål med naturell kvarg, banan, hallon & jordnötssmör. Plus en bunt inspiration.

DSC_0156Mörkgrön smoothie gjord på grönkål, banan, dadel, mandelmjölk, chlorella, vetegräs, ingefära och gurkmeja! Mixa & njut!

DSC_0185

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.