Hej från hösten

Posted on

Hej vänner. Länge länge länge sedan jag skrev här nu. Har det dröjt så länge någon gång sedan jag började blogga 2009? Tror knappt det.

Men livet förändras och i det liv jag lever nu har jag helt enkelt inte plats för den här plattformen på samma sätt som förut. Jag har så mycket jag vill berätta om, men var finns tiden för det? Just nu är jag mitt i uppsatsskrivande. Konfliktanalys med deadline imorgon. Sedan kommer föreläsningar, tentor, fester, vinglas, springturer, artiklar till webbmagasin, tågresor, kurslitteratur, yogapass, middagar, pluggstunder som är mer pratstunder och kaffestunder än pluggstunder, höstpromenader, föreningsmöten, matlådor, morgonekot, telefonsamtal, storstädning, tvättmaskiner, kompisdejter, andra dejter. Och så vill jag ju hinna läsa böcker också! Måla naglarna! Kolla på film med syster! Lära mig göra riktigt nice drinkar!

Ni fattar.

Men samtidigt: snart kanske jag känner att det finns utrymme igen. Vem vet.

Fint att jag ser att några av er kikar in här ibland ändå, trots två månaders tystnad. Jag har funderat på om det kanske är dags att stänga ner bloggen en gång för alla, men jag kan bara inte. Den här bloggen är ju trots allt en minnesbank för mig själv och dessutom en rätt gedigen receptbank. Så den får leva vidare ett tag till.

Tusen kramar! Vi hörs snart igen.

1 kommentarer

  1. Ellen says:

    Snälla låt din fina blogg finnas kvar med alla härliga recept och bilder! Den ger så mycket inspiration ❤❤❤ Ha det fint och njut av livet! 😁

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.