Popagandahelgen

Posted on

Det är september nu och det märks. Ute är det riktigt ruggigt. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt inte varit utanför dörren idag annat än för att hämta tidningarna. Men det känns rätt okej. I helgen har jag minst sagt varit utomhus en del. Dansat. Skriksjungit. Druckit vin ur plastmuggar. Jag var nämligen på Popaganda i Stockholm med min favoritperson. En himla bra helg. Jag låter några mobilbilder ta med er dit…

Vi tog morgontåget på fredagen. Mötte varandra på perongen med sömniga blickar och avokadomackor i väskorna. Samlade krafter på tågresan, kom fram till ett septembersoligt Stockholm redan innan nio.

Fredagen var riktigt sensomrig och fin! Vi inledde festivalhelgen med cava i varsin solstol.

Festivalen ägde rum på Eriksdalsbadet på Söder, för femtonde året i rad. Vi var där för första gången, men definitivt inte sista! Dag ett spelade The Vaccines, Two Door Cinema Club, Säkert!, Hurula och Phoenix bland annat. Och så var det kappsimning också! Vi fick se Thomas Stenström i badmössa :)

Lördagen inleddes med äkta festivalbrunch, dvs. innehållande såväl croissanter som mimosas.

Kolla detta! Instagramvänligt värre.

Lördagen var inte lika solig, men det gjorde ingenting. Spelade gjorde bland andra Sabina Ddumba, Thomas Stenström, Jonathan Johansson, Oskar Linnros, alt-J, The Radio Dept och Tove Lo.

Linnros och Adams-Ray tog sig friheten att förstörda vårt smink när de återförenades på scen.

Ingen festival utan falafel! Matutbudet var för övrigt gudomligt (och dessutom utan spår av kött!).

En lååång lördag avslutades med efterfest på Nobelberget. Sen somnade vi som stockar, men kropparna slitna av allt studsande, dansande, strosande och flängande. På söndagen sov vi ut.

Middag på Shanti Gossip innan hemfärd. Vi tog det sena kvällståget efter en lugn huvudstadsdag.

Tack för denna gång Popaganda! We had a blast!

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.