Reklam: BookBeat i vardagen

Posted on

Jag är verkligen en sån person som skulle vilja läsa mycket mer än jag faktiskt gör. På mitt nattduksbord ligger en hel hög med pocketböcker som blivit slitna utan att ens ha öppnats. I mobilanteckningarna finns listor på litteratur jag en dag skulle vilja ta mig an. Jag tror inte att jag är ensam om att helt enkelt inte riktigt ta mig tiden att läsa, trots att jag egentligen vill.

En himla smidig lösning som jag funderar på att prova är det här med ljudböcker! När en inte måste hålla boken i handen kan en ju kombinera läsandet med annat, vilket skulle passa mig utmärkt. För mig som står i köket mycket om dagarna skulle det vara ultimat att ha en spännande bok i lurarna medan jag hackar grönsaker eller steker pannkakor. Eller varför inte kombinera lyssnandet med att till exempel träna? För er som har svårt att finna motivationen till att gå till gymmet kan ju en medryckande berättelse utan tvekan göra det lite mer lockande.

BookBeat, som står bakom denna kampanj, är en digital prenumerationstjänst där en får läsa och lyssna på obegränsat med böcker för 169:-/månaden. Prenumerationstjänsten är utan bindningstid och en kan dessutom testa gratis i två veckor; det är bara att skapa ett konto på www.bookbeat.se! Perfekt för alla som vill göra träningen lite roligare, eller bara “läsa” lite mer.


Inlägget är reklam, men ord och åsikter är mina.

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.