Rotfrukts- & hirsbiffar

Posted on

Rester över från gårdagens middag? Gör biffar av dem! Med lite nya kryddor och kanske ett ägg så förvandlas grytan eller riset till ett gott lunchtillbehör. Här förvandlade jag överblivet rotfruktsmos och överbliven hirs till ett gäng smakrika biffar, perfekta till en fräsch lunchsallad.

DSC_0036
Rotfrukts- & hirsbiffar: Blanda samman överblivet rotfruktmos (kokade och mosade morötter, sötpotatis och plasternacka) med hirs. Smaksätt med lite örtsalt och en skvätt olivolja. Forma till lagom stora biffar och stek i olja på medelhög värme. Servera med sallad/nötter/fetaost. Smaklig måltid!

DSC_0044

  • Dela

1 kommentarer

  1. ALICE says:

    Ser magiskt goda ut allihop. Du är SÅ grym! Kram

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.