Snabb guldmjölksglass

Posted on

Det är måndag! Dags för glass? Denna äter jag gärna varje dag – funkar lika bra på morgonen som på eftermiddagen eller som dessert på kvällen. Frys in bananslantar, låt tina någon minut och mixa med en skvätt växtmjölk → sedan är det bara att (eventuellt) smaksätta och njuta. Kakao och jordnötssmör är en favoritkombination, hallon en annan god förgyllare. Klassikerna får dock nu lite konkurrens av denna smakrika och näringsrika härlighet; guldmjölksglass! 

Denna gula lilla burk fick smaksätta! Köpte den senast jag var på Paradiset, men har även sett den på andra välsorterade matbutiker samt hälsokostaffärer. Innehåller en hel massa goda kryddor, bland annat vanilj och förstås även de klassiska guldmjölkskryddorna gurkmeja, ingefära och svartpeppar. Glassen toppades med knapriga pumpakärnor och mandelspån.

Superenkelt, supergott. God måndag på er!

  • Dela

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.