Snöfall och söndagsbrunch

Posted on

Det har varit en optimal myshelg… På söndagsmorgonen vaknade jag till snöfall och dagsljus vid halv elva varefter jag och pappa längs de vita gatorna vandrade mot stan för att äta lyxbrunch. Jag hade givit honom ett besök på stadens tapas-restaurang i födelsedagspresent i höstas, så nu var det äntligen dags att utnyttja den! I en morgonlugn restaurang drack vi cappuccinos i plural och fick spansk brunch serverad på färggranna porslinsfat.

DSC_0029DSC_0011Vi åt på Smak & Mera!  De serverar brunch varje söndag från 11.00… Tips till er som gillar tapas – mindre praktiskt för er som är veganer.

DSC_0006DSC_0031Först serverades en “kall” tallrik; Jag beställde vegetarisk och fick olika sorters ostar, marmelad, spansk tomatsallad, oliver, rödbetssoppa och gott bröd.

DSC_0003DSC_0026DSC_0047En stund senare kom den “varma” tallriken; Äggröra, risoni-sallad, spansk tortilla, tempura-grönsaker, okänd sås och polenta med rostade tomater.

DSC_0041Äter en kött så får en på den kalla tallriken lite olika sorters chark och på den varma tallriken en bit grillad kyckling, bacon, renpastej och chorizo.

DSC_0021Bästa pappa!  Klockan hann bli ett innan vi pratat klart, ätit klart, druckit den sista slurken cappuccino och nått den maximala söndagsmysfaktorn.

DSC_0050

  • Dela

1 kommentarer

  1. Mickan says:

    Vilken bra present! Så himla mysigt. Sånt ska jag bli bättre på att ge bort :)

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.