Stockholm och drömfrukost

Posted on

Nu börjar våren smyga sig på till min stora glädje, men i kamerarullen hittar jag opublicerade bilder från en drömmig huvudstadshelg… Jag kände att snöflingorna var för vackra och frukosten för god, så här får ni teleporteras tillbaka till en vintervit februarimorgon en stund. Hoppas ni överlever.

DSC_0111Jag ankom med tåget 08.45 på centralen efter en tidig morgon. Snöflingorna var stora och fluffiga och vi vandrade mot Söder för att besöka ett frukostställe jag hört mycket gott om; Pom och Flora. Jag blev inte besviken, kan jag säga er! Detta place var så mycket Nina som det bara kunde bli.

DSC_0122Syster beställde en chiapudding med acaismoothie, banan och bovetegranola…

DSC_0126Jag tog en “oh lady overnight chia pudding” med citrusfrukter, mandelsmör och nötcrunch.

DSC_0119Och smörgåsperfektion i form av rådbröd med avokado, ägg och za’atar. Mmm…

DSC_0138Är ni i Stockholm måste ni verkligen besöka detta ställe! Den mest fantastiska frukostmenyn jag någonsin stött på!

DSC_0141Dessutom gillar jag starkt stilen inne i den lilla lokalen. Här skulle jag hänga jämt om jag bodde nära. Skriva, plugga och äta drömfrukost.

DSC_0114Sådär. Nu åker vi tillbaka till nutid. Till mars, knoppar och morgonpromenader. Och vardagsstress. Det var skönt att släppa den stund och minnas en mysig torsdagsmorgon i februari. En sådan där morgon som helt klart borde repeteras oftare mitt bland alla skolböcker, att göra-listor och rutiner.

DSC_0095

  • Dela

2 kommentarer

  1. Linda Assarssson says:

    Gillar oxå Pom&Flora ❤️

  2. Jessica Sundberg says:

    Jag älskar Pom & Flora. Önskar jag hade tid att gå dit oftare!

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.