Tzay på två sätt

Posted on

Jag älskar tzay! Bland sojaprodukter kommer den på en klar andraplats, tätt efter favoriten naturell tofu. Jag kan få riktiga tzay-cravings ibland. Det är något med konsistensen som gör att den placerar sig på en helt annan nivå än liknande substitut – tydligen är det någon form av tryckteknik som gör den så härlig att tugga. Dessutom går de lagom smakrika filéerna, spetten och bitarna att servera till det mesta. Här är två enkla rätter med tzay som jag njutit av på senaste… ↓ Perfekta när det ska gå snabbt att få något fräscht och gott på bordet.

Filéer med blandade gröna blad, jordgubbar, havrefraiche, citron, olivolja & pumpafrön.

Spett med gröna blad, skivad zucchini, spiraliserad morot, avokado, chilisås (havrefraiche, sambal oelek, olivolja, örtsalt, limejuice), rostade mandlar & svarta sesamfrön. Ljuvligt!

Gillar ni sojaprodukter? Hur äter ni dem?

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.