Söndag & yoga-müsli

Posted on

Söndag morgon tio i tio. Jag är hemma igen. Hur mysiga och fina Schweiz-vistelser än är så är det alltid skönt att komma hem. Packa upp. Sova i sin egen säng. Få kontroll på kalendern. Äta riktig hemma-frukost… Denna söndag planerar jag att komma ifatt med allt jag kommit ur fatt med den vecka jag varit borta, innan det är dags att välkomna vardagen igen. Ha en fin dag!

Jag fick här om dagen hem denna ljuvliga grej på posten… Yoga-müsli! Om det inte är en Nina-produkt i ett nötskal så vet jag inte! Den nya müsli-blandningen från MyMuesli är inspirerad av den ayurvediska kosttraditionen och innehåller ingredienser såsom acai, hampafrö, hibiskus, rödbeta, ingefära, hirs, quinoa, kanel och maca. Ekologisk, näringsrik, vegansk, full av smak.

Jag premiär-testade müslin med sojayoghurt, bär och vårens första nektarin ↑ Mmm…

Om ni är sugna på att testa denna härliga müsli eller andra frukostförgyllare från MyMuesli så gäller fortfarande erbjudandet där mina bloggläsare får 6 stycken müsli-provsmak på köpet när ni beställer för minst 100 kr. Erbjudandet hittar ni här ♥ Garanterad guldkant på vardagen!

Inlägget innehåller sponsrade produkter, men ord och åsikter är mina.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.