Yogadag och veganmat

Posted on

Här om veckan var det dags för invigning av mammas nya yogastudio! Så roligt! I den lilla salen med plats för tolv deltagare kommer hon att styra workshops och veckovisa yogaklasser under hösten.

Jag var på plats och stod för maten. Alltsammans veganskt och glutenfritt!

Dagen inleddes med en välkomstdrink gjord på vattenmelon, jordgubbar, lime och citronmeliss.


Efter förmiddagspasset var det vid 12.30 dags för lunch!

Sötpotatissoppa med kokosmjölk och chili.

Sopptoppings!

Broccolisallad med fänkål, rödlök, tranbär, sojayoghurt, rostad mandel, timjan och gröna blad.

Nybakat, glutenfritt rödbetsbröd.

Och fröknäcke.

Grönärthummus.

Kikärtshummus.

Bönröra med soltorkad tomat.

Majs- och solrosröra.

Mätta och belåtna (förhoppningsvis) fortsatte kursdeltagarna dagen i mammas ledning…

…tills klockan blev halv fem och det serverades fika!

Grön smoothie medspenat, banan, kanel, ingefära och mandelmjölk.

Bovetefrallor med rödbetshummus, groddar, gurka och rostade sesamfrön.

Råa chokladbitar med kokos, solrosfrön, kakao och havssalt.

Sen var det slut på första yogadagen i nya fina studion!

Bonus med matlagningsdag: goda rester! Detta härliga åt vi till middag innan vi somnade som stockar efter en rolig och lyckad, men också väldigt intensiv, dag.

Om ni är nyfikna på mammas yogaverksamhet, kika gärna in på yogaproductions.se ♡

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post kommer inte att publiceras.