I slutet av juli var det dags för mig att laga mat på en av mammas yogaworkshops igen! Ett alltid lika roligt och lyckat samarbete! Senast var ju i början av sommaren. Ramarna var desamma som sist: vegansk och glutenfri mat till ett dussin kursdeltagare. Låt oss kika på vad som serverades ↴
Innan dagen satte igång bjöds det på välkomstdrink! Härligt svalkande jordgubb- & vattenmelon-dryck med lime och citronmeliss.
Efter en förmiddag full av yoga serverades det lunch…
Krämig ärtsoppa med kokosmjölk och lime.
Sopptoppings i form av tofukrutonger, krasse, rostade pumpakärnor, havrefraiche och citrusolja.
Quinoasallad med zucchini, aubergine, mynta, granatäpple, russin, rostade mandlar och gröna blad.
Nybakat bovetebröd och knaprigt fröknäcke.
Sen: eftermiddagssession med föreläsning och mer yoga…
…innan eftermiddagsfikat serverades.
Morotsbröd med kikärtshummus, groddar och rostade sesamfrön.
Citrusbollar med dadlar, kokos och cashewnötter.
Om alla var mätta och belåtna sedan? Det tror jag sannerligen.
PS. Hemsidan för mammas nya yogastudio som jag jobbat med de senaste veckorna är nu live!
Kika in på → www.ayya.se
ÅH! Kan du inte lägga ut recept på citrusbollarna??
http://www.ninakaufmann.se/bloggen/yogakvall-citrusbollar/
Mandelmjölet går att byta ut mot andra nötter eller frön! Här använde jag cashewnötter istället :)